Over ons

Na jaren lange samenwerking zijn wij trots om onze eigen Haarsalon SJIEK te mogen openen. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in verschillende salons waaronder in Wassenaar en Voorschoten. Beide zijn wij opgeleid in een salon uit het hoge segment waardoor onze kwaliteit en kennis up to date zijn. Wij voelen elkaar goed aan en kunnen onze kwaliteiten goed afstemmen op elkaar.  

Mooi haar

Wij vinden mooi haar voor iedere klant een MUST. Daarom vinden wij het belangrijk om de tijd te nemen voor uw behandeling. Wij vinden dat iedere klant een eigen unieke behandeling verdiend. Voor elke behandeling doen wij een advies gesprek waarin we kijken welke producten maar ook welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen. Bij ons in de salon staat kwaliteit en sfeer voorop. Wij vinden het niet alleen belangrijk om te voldoen aan al u wensen qua behandeling, maar ook beleving vinden wij erg belangrijk. Ook willen wij graag dat onze klanten een ontspannen en gezellige sfeer ervaren in onze salon. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat er voor onze klanten niets ontbreekt.

Duurzaamheid

Wij gaan voor duurzaamheid in de producten die we gebruiken maar ook in de kleuringen en coupes die we maken. Onze werkwijze en educatie die we volgen zijn hier een belangrijk onderdeel van.

Volg ons!